KÄRKIKERHOT


K Ä R K I K E R H O T lisää kulttuuria koulupäivään!Kärkikerhot tuovat  lisää taidetta ja kulttuuria  Porin kouluihin. Lukuvuosi 2018-2019 on jo kolmas toimintavuotemme. Tällä kertaa tuomme kouluihin mm. aistitaidetta, varjoteatteria, sirkusta, parkouria. Tarjolla on myös roolipeliä, draamaa musiikkia, tanssia, ja kokeellisia ryhmiä joissa kokeillaan mm. taiderobotiikkaa ja oma ryhmänsä myös neulegraffiteista innostuneille. Kansainväliseen henkeen meillä on  tarjolla kielikylpykuoro englanniksi ja lorutteluryhmiä venäjäksi. 

Kerhotoiminta järjestetään iltapäivisin ja niihin osallistutaan osana turvallista koulupäivää. Ohjaajamme ovat eri aloja edustavia taiteen ja kulttuurin ammattilaisia, kädentaitajia ja opettajia


Kärkikerhojen toiminta on oppilaille maksutonta. Näin pyrimme tukemaan kaikkien porilaisten lasten tasa-arvoisia mahdollisuuksia kulttuurin harrastamiseen.


Kärkikerhojen toteutuksesta vastaa Porin lastenkulttuurikeskus .

Kärkikerhot ovat osa hallituksen kärkihanketta, joka parantaa taiteen ja kulttuurin saavutettavuutta lapsille ja nuorille. Opetus -ja kulttuuriministeriö tukee harrastetuntien järjestämistä.